В Италия с пълна сила продължават спекулациите относно следващия треньор на Милан. Както е известно,  Флипо Индзаги в най-добрия случай ще завърши сезона, след което ще напусне поста си.

Още по темата

 

Вчера „Тутоспорт” разкри, че собственикът на клуба Силвио Берлускони иска да докара на „Сан Сиро” Юрген Клоп.

 В „червено-черния” стан са наясно, че няма да им излезе никак евтино да привлекат наставника на Борусия Дортмунд, но пък Ил Кавалиере си прави сметки, че благодарение на германския спец, може да наложи и развие млади таланти, които по-късно да продаде.  

Нещо повече – италианците били убедени, че ще успеят да придумат Клоп да дойде в клуба, където своя възход започна неговия идол Ариго Саки.

Според „Тутоспорт”, Клоп няма да пристигне сам в Милано. Той ще доведе със себе си от Дортмунд халфа Илкай Гюндоган и защитника Невен Суботич. Именно в тези линии ”росонерите” се нуждаят от подкрепления.

Това важи с пълна сила за халфовата линия, тъй като се очакват Есиен, Мунтари, Ван Хинкел и Де Йонг да напуснат след края на сезона и така Милан ще разполага само с два качествени полузащитника в лицето на Поли и Монтоливо.