Треньорът на Милан Филипо Индзаги увери, че играчите му остават пределно фокусирани, въпреки непрекъснатите слухове, касаещи продажбата на клуба.

„Росонерите” гостуват на Удинезе в събота, като само успех ще запази шансовете има за класиране в Лига Европа, които и без това не са особено големи.

„Виждам един целеустремен отбор и това не може да бъде променено от случващото се по високите етажи на клубната йерархия. Готвим се за мача с Удинезе, защото трябва да дадем най-доброто от себе си. Трите точки в този мач са фундаментални. Можеше да вземем повече през януари и февруари, но сега подобряваме играта си, което ни дава надежда”, подчерта Пипо.

„Знаем, че до края на първенството всичките ни срещи ще бъдат като финали. Що се отнася до слуховете за продажба, то едва ли някои може да си представи Милан без Силвио Берлускони, макар че тези въпроси не са в моите правомощия”, призна Индзаги.

„Той е направил толкова много за този клуб, издигна го до неподозирани върхове. По негово време Милан страна най-титулуваният клуб на света”, изчетка шефа си треньорът на Милан.