Спекулациите, относно бъдещето на Милан се увеличават лавинообразно с наближаването на неделния ден и предполагаемото пристигане в Италия на тайландския инвеститор Бий Таечабол.

Както е известно, последният трябва да купи акции на „росонерите”, но засега не е известно, дали ще придобие миноритарен или направо мажоритарен дял.

Според „Скай Спортс Италия”, планът да азиатския бизнесмен е да създаде изцяло нова клубна инфраструктура.  Това ще означава промени на почти всички нива в клуба, най-засегнати, разбира се, ще бъдат треньори и директори.

За треньор е спряган Фабио Канаваро. Носителят на „Златната топка” в момента е наставник на китайския Гуанджу Евъргранде.

Бившият играч на Милан Дженаро Гатузо пък е гласен за негова „дясна ръка”. Рино има опит като треньор на Сион, Палермо и ОФИ Крит.

Легендарният Марчело Липи пък ще получи директорски пост в клуба, за да съблюдава работата на треньорите. Клубният идол Паоло Малдини също ще получи шефска позиция, макар че засега не е ясно каква точно.