Милан отчете загуба от 91,3 милиона евро за финансовата 2014 година. Днес имаше сбирка на акционерите, които приеха финансовия баланс,а той бе изключително разочароващ.  

Събранието мина с много нерви, като някои от акционерите директно попитаха, дали клубът се намира в същото положение, както в края на предишния собственик Джузепе Фарина, който успя да докара „росонерите” до фалит, преди да дойде Силвио Берлускони.

Според изпълнителния директор Адриано Галини, два фактора за повлияли за да се стигне до толкова голяма загуба – липсата на Шампионска лига и различните фискални критерии на компанията – собственик „Фининвест”, която не интегрира приходите и разходите на клуба към собствените си. 

Цялата загуба, разбира се, ще бъде покрита именно от консорциума на Силвио Берлускони.

„Фининвест” е наляла маса пари в клуба, постигайки невероятни резултати през годините. Ако Милан изобщо бъде продаден, което изобщо не е сигурно, Силвио Берлускони пак ще си остане най-успешният президент на този клуб”, отсече Галиани.

Що се касае до продажбата на клуба, то в медиите продължават да витаят само слухове. Последните информации са, че спряганият за купувач на „росонерите” Бий Таечабол е напуснал града, без да се види с Берлускони.