Звездата на Милан Жереми Менез  заяви, че няма намерение да напуска „Сан Сиро“. В последните седмици се заговори, че французинът е желан от няколко клуба от Европа, сред които Ливърпул и Монако.

28-годишното крило вкара 16 гола в 33 мача в Серия А този сезон и се превърна в един от лидерите в тима на Филипо Индзаги.

„Щастлив съм в Милан. Отношенията ми със съотборниците са прекрасни, имаме страхотен колектив, единственото жалко нещо в момента са резултатите. Лично за мен смятам, че направих добър сезон, но разбира се, искам да играят още по-добре следващата година. Ще дам още повече от себе си през следващата кампания“, обеща Менез.

Французинът разкри, че една от основните му задачи е да се върне в и националния отбор на „петлите“. Менез не е играл за Франция от октомври 2013 година.

„Дойдох в Милан, за да се представя добре и да се върна в националния отбор. Давам всичко от себе си за Милан, но искам да играя и за Франция. Следващата година има Европейско първенство и аз искам да участвам на него“, каза още Менез.