Новият треньор на Милан Синиша Михайлович заяви на първата си пресконференция, че през новия сезон "росонерите" трябва да накарат противниците си да се страхуват.

Още по темата

 

Сръбският специалист има тежката задача да изведе заспалия гигант от дупката, в която се намира. "Червено-черните" за втора поредна година ще пропуснат евротурнирите, след като миналия сезон завършиха на 10-то място, а по-миналия на 8-мо.

"Благодаря на Берлускони и Галиани за гласуваното доверие. Целта пред Милан ще е да печели всеки мач, но ще видим къде ще сме в края на сезона. Трябва да върнем доверието на хората и да бъдем оптимисти".

"Знам, че ще ме питате дали Берлускони ще ми реди състава. Може да обсъждаме някакви неща, но крайното решение ще е само мое. Трябва да накараме съперниците ни да се страхуват от нас, да защитаваме името на клуба на терена и стадионът ни да се превърне в крепост", каза Михайлович.

Той добави още, че е много доволен от селекцията на Милан до момента и смята да разчита на италиански футболисти като Алесио Черчи и Стеефан Ел Шаарауи.