Изпълнителният директор на Милан Адриано Галиани не даде окончателен отговор на въпроси свързани с привличането на Златан Ибрахимович от ПСЖ и Алесио Романьоли от Рома. Двамата са сред приоритетите на новия треньор Синиша Михайлович, но сделки засега няма.

„Ибрахимович? Златан има договор за още година с ПСЖ и поради това няма нищо конкретно, но ще видим. Не знам какво ще се случи“, заяви Галиани пред „Скай Спорт“ преди началото на приятелския турнир „Ауди Къп“ в Лондон. Довечера „росонерите“ се изправят срещу Байерн Мюнхен.

„Не знам нищо и за Романьоли. Ще видим. При всички положения ще бъдем добре. Имаме много силни централни защитници и като цяло сме добре сглобен отбор. Трансферният прозорец е до 23 август, така ще има време“, добави шефът на „росонерите“.

Галиани коментира и започващият турнир, в който участие ще вземат още отборите на Реал Мадрид и Тотнъм. Срещата на „росонерите“ с Байерн е довечера от 21,45 ч.

„Това е страхотен турнир и участие в него ще вземат много сериозни отбори. Представихме се добре срещу Реал Мадрид преди няколко дни. Карлос Бака имаше две положения за гол, а след това нещата се решиха при дузпите. Милан е много сериозен отбор. Подготвихме се добре и показахме характер срещу Реал“, добави Галиани.