Марио Балотели направи прекрасен повторен дебют за Милан в контролата с Мантова, но треньорът на „росонерите“ Синиша Михайлович все още не е доволен от нападателя.

Супер Марио се завърна на „Сан Сиро“ само сезон, след като бе продаде на Ливърпул. Вчера нападателят вкара гол, даде асистенция и изработи дузпа за победата с 3:2, но Михайлович така и не остана впечатлен.

„Играхме срещу отбор от Серия С, но все пак се видя, че Балотели още не е в добро състояние и трябва да работи. Ако си мислим, че ще печелим срещите си само, защото се казваме Милан, така няма да стане.

Трябва ни игрова практика. Тези срещи са прекрасни за момчетата, които играят по-малко, но именно в тях трябва да покажат, че заслужават да са на терена. А много от тях не го направиха“, каза Михайлович.

Все пак треньорът на Милан заяви, че с идването на Балотели в тима му „атаката е единственото звено, в което проблемите са малко“.

Самият Балотели призна след мача, че е щастлив от представянето си. След това написа в „Инстаграм“: „Това е само началото, щастлив съм, но не и доволен. Нека продължаваме да работим здраво, нуждаем се от това и да се надяваме, че ще полетим“.