Милан записа 15-и пореден мач без загуба, но не успя да победи Торино и завърши 2:2. Играчите и треньора Карло Анчелоти бяха бесни на съдията Стефано Фарина. Той отсъди дузпа за Торо в 78-ата минута, от която домакините изравниха резултата.

Топката се отклони от крака на Каладзе и след това срещна ръката на защитника. Фарина посочи бялата точка и това вбеси всички от Милан.

"Дузпата за Торино бе измислена. Според регламента, когато топката се отклони от друга част на тялото и след това срещне ръката на играча, това е неволно. Но...", заяви Анчелоти.

По ирония на съдбата, след последния мач на Милан, всички обвиниха росонерите, че са подкрепяни от съдиите. Тогава реферът отсъди дузпа за фаул извън пеналта и това донесе победата на Кака и компания. Сега обаче Милан е от страната на ощетените.

"Не знам дали това решение на Фарина е повлияно от полемиките от миналата седмица. Надявам се, че не е така", допълни Анчелоти.

Виновникът за дузпата Каха Каладзе бе още по-краен. "Фарина е невеж. Той не познава правилата. Нямаше никаква дузпа. Топката се удари в бедрото ми и след това в ръката. Мъчно ми е, че говоря за съдиите, но Фарина се представи скандално. Той бе близо и видя всичко. Явно не познава правилата. Той ни ограби", заяви Каладзе.