Треньорът на Милан Синиша Михайлов подивя след последния съдийски сигнал на мача срещу Дженоа, спечелен с 2:1 от "росонерите". Сърбинът се разгневи на скандалния Марио Балотели, който влезе като резерва в последните минути на двубоя. Италианецът само разхождаше фланелката, без въобще да помогне в дефанзивен план на своя отбор.

Веднага след края Михайлович нахлу на терена, за да държи сметка на Балотели, който очевидно правеше напук, защото влезе в игра за няколко минути. Милан водеше с 2:0 до самия край, като в продължението Дженоа намали резултата, а веднага след това можеше да стигне и до изравнителен гол след корнер.

"Трябваше да вкараме трети тол, за да не треперим накрая. И аз имам вина за това, а тези, които не се раздават до последната минута, няма да стъпват на терена. Не е само Балотели. Има още двама-трима като него, те си знаят кои са.

Можем да вдигнем нивото още, когато Менес и Балотели са в добра кондиция, ще имаме повече опции в атака. Влизаме в битката за Шампионската лига и ще вкараме напрежение в конкурентите", коментира Синиша Михайлов след победата над Дженоа.