Ливърпул няма да може да се отърве на този етап от нежeлaния Марио Балотели. Скандалният нападател със сигурност се връща на "Анфийлд", след като този сезон игра под наем в Милан.

Това обяви босът на "росонерите" Силвио Берлускони, който няма намерение да задържа Балотели за постоянно на "Сан Сиро".

25-годишният нападател също не иска да се връща в Ливърпул и се надяваше да остане в Милано с постоянен договор, но по всичко личи такъв няма да получи.

"Договорът на Балотели изтече, освен него още футболисти ще напуснат. Играчи като Алекс, Мексес, Боатенг и Балотели ще бъдат освободени", заяви Берлускони пред италиански медии.

Някогашната звезда на Италия тотално разочарова, като вкара само 1 гол в 20 участия за Милан през този сезон. Балотели, който премина в Ливърпул през лятото на 2014 г. за 16 млн. паунда, няма бъдеще на "Анфийлд" при настоящия мениджър Юрген Клоп.

"Мърисайдци" се надяват през летния трансферен прозорец евентуално да дойде оферта от Турция или Китай, откъдето се чува за интерес към футболиста.