Президентът на Милан Силвио Берлускони заяви, че Джанлуиджи Донадума не се продава, а цената му е най-малко 80 млн. евро. Бившият премиер на Италия е все по-актуален в страната, тъй като се очаква до седмици да продаде контролния пакет акции на китайски инвеститори. 

“Не бих продал Джанлуиджу Донарума и за 80 млн. евро. Точно толкова струва той. Невероятен е и ще остане дълги години в Милан”, отсече Берлускони, след което говори и по други теми, свързани с управлението му на Милан. 

“Чух слуховете за Паоло Малдини, но не мисля, че той е свободен, защото е част от клубен отбор в Америка. Може би пътищата ни са разделени в момента.

Исках да взема Хосеп Гуардиола, когато беше в Барселона, защото стилът на този отбор много ми хареса. Той обаче избра Байерн Мюнхен, а сега ми казват, че пак си е намерил нов отбор. Футболът обаче се превърна като игра на Монополи. Трябва да инвестираш постоянно, а изискванията не спадате.

Бих искал да останем на “Сан Сиро”, но ако друг собственик реши да построи най-красивият стадион в света, тогава аз ще го приема. Обожавам “Сан Сиро”, всички видяхме каква беше атмосферата по време на финала в Шампионската лига. Не мога да се насладя така на футболен спектакъл, когато отида в Неапол или Рим. “Сан Сиро” обаче ме трогва, този стадион е бил домакин на толкова наши победи и трофеи, така че съм много привързан към него”, каза още Берлускони.