Треньорът на Милан Винченцо Монтела остана разочарован след загубата на тима си с 2:4 в гостуването на Наполи. Специалистът заяви, че тимът му е играл много добре, но първият гол на домакините е променил всичко.

"Започнахме много добре и създадохме няколко положение, но техният гол промени всичко. Трябва да работим по тези неща, защото се променихме, след като ни вкараха. Имахме и два червени картона. Аз няма да приема протести срещу съдиите. Останахме с 10 души, а това беше трудно за нас, след това с 9 беше почти невъзможно.

Доволен съм от представянето ни, но също така и разочарован, защото не бива да излизаме от подобни мачове с празни ръце. В първите 20 минути бяхме много по-добри от Наполи, но загубихме увереност след техния гол“, заяви Монтела.

Треньорът на Милан направи и няколко саркастични коментара след мача. „Липсваха ни и тактически похвани, например като симулацията на Пепе Рейна при изгонването на Нианг. Ние  знаем, че нашите финанси са лимитирани.

Видях тази сутрин, че Интер привлича играчи за 72 млн. евро. Може би китайските собственици са сбъркали адреса и са пратили парите при тях. Трансферният пазар все още е отворен, но ще видим какво ще стане в следващите няколко дни“, добави Монтела.