Милан - Кротоне, среща от Серия "А" на Италия, стадион "Сан Сиро", начало 13.30 часа. В момента Милан е на трето място в класирането с 29 точки, докато Кротоне е на 19 позиция с 6 пункта.

Последните 10 срещи на Милан във всички турнири: Общо 7 победи, 2 равенства и 1 загуба. От тях 3 победи и 1 равенство в последните 4 домакинства.

Последните 10 срещи на Кротоне във всички турнири: Общо 1 победа, 2 равенства и 7 загуби. От тях 1 равенство и 4 загуби в последните 5 гостувания.

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК.

ПРОГНОЗА: Милан прави отличен сезон до момента и е в челото на класирането. "Росонерите" обаче се нуждаят задължително от трите точки, за да скъсят изоставането си от Ювентус, който снощи смаза Аталанта.

В последните си 11 мача в Серия "А" миланистите имат една единствена загуба и цели осем победи. Трябва да се отбележи обаче, че Винченцо Монтела няма да може да разчита на Рикардо Монтоливо и Бонавентура, които са с травми. Под въпрос е и острието Карлос Бака.

Кротоне след промоцията си през лятото от Серия "Б" изпитва сериозни затруднения в елита и със своето предпоследно място са сред фаворитите за изпадане.

Новакът определено не се чувства комфортно в гостуванията, макар че вече направи изненадващо реми на "Стадио Артемио Франки" срещу Фиорентина. Българският национал Александър Тонев е с травма и пропуска двубоя заедно с Клейтън и Джамел Месба.

Милан е абсолютен фаворит в срещата и всичко друго освен категорична победа ще е сензация и изненада. Кротоне няма какво да губи и само може да спечели от този мач.

В последния кръг отборът удържа равенството срещу Сампдория, но изпитва сериозни трудности в гостуванията си. Повечето прогнози са за успех на Милан и ние също ще заложим за трите точки на "червено-черните".

Резултат: Милан - Кротоне 2:0