Агентът на Джанлуиджи Донарума заяви, че вратарят на Милан заслужава да играе във велик клуб, намеквайки, че „росонерите“ не са единствената опция за него. Мино Райола наскоро насочи директни критики към Милан, но също така призна, че агентът му иска да остане в клуба.

„Дали това е бил най-хубавият рожден ден на Джидио? Кой съм аз да опровергавам Адриано Галиани? Мисля, че той говореше със сърцето си. Със сигурност това момче има много ценности от човешка гледна точка. В Италия е много трудно момчетата да дебютират млади. Знам много неща, но е трудно да се предвиди бъдещето.

Дали Джиджио остава в Милан? Не съм чул нищо от новите шефове на Милан. За мен Милан в момента е представляван от Галиани. Момчето си върши неговата работа, а аз моята. Сега е важно да видим какъв клуб ще бъде Милан.

След като видя новото ръководство, ще започна преговори с тях. Сега нямам ясна идея. Дали Донарума заслужава велик Милан? Не, той заслужава велик отбор. Аз не съм женен за никой, моята работа не е да бъда отбор на някой клуб“, каза Донарума.