Агентът на Джанлуиджи Донарума Мино Райола подхвани за пореден път слуховете за раздяла на вратаря с Милан. “Той е играч на Милан, но всички знаем ситуацията. Тези инвеститори са просто безсрамни”, отсече Райола. 

Вратарят все още не е подписал професионален договор с Милан, тъй като чака завършването на сделката за закупуването на клуба от “Сино-Европа Спортс”. 

“Ситуацията е ясна. Постигнал съм договорка с Милан още преди месец да не говорим за него. Той е играч на Милан, но ние знаем каква е ситуацията в клуба. Той трябва да се концентрира върху работата си, а аз върху своята. Той има договор за още година и половина и трябва да се фокусира върху играта си. 

Има китайски инвеститори и китайски инвеститори, тези в Интер например са различни. Те имат ясни идеи и искат да превърнат Интер в един от 6-те най-добри клуба в света. Те имат финансова мощ да постигнат целта си.

Аз не познавам купувачите на Милан и тези инвеститори досега са безсрамни. Засега не оставят позитивни впечатления, но се надявам да направят важни неща за Милан. Все пак не го вярвам”, заяви в типичен стил Райола. 

Агентът коментира и спекулациите за трансфер на Ибрахимович в Наполи. “Наполи не е част от бъдещите ни планове. В живота всичко може да се промени, но мисля, че това ще е почти невъзможно. Никога не съм говорил с президента на Наполи за Ибрахимович, нито пък за Марио Балотели. Златан харесва страстта на феновете и манталитетът на града, но да харесва Неапол и да играе за Наполи са две различни неща”, каза още Райола.