Адриано Галиани заяви, че настоящият президент на Милан Силвио Берлускони може да продължи да се грижи за клуба. Китайски консорциум иска да закупи “росонерите”, но в Италия се говори, че бившият премиер вече е бесен на хората от “Сино-Европа Спортс”. 

Азиатците трябваше да преведат трети транш от 100 млн. евро до края на седмицата, което обаче не се случи. Случващото се държи в напрежение и феновете, които изпънаха плакат с надпис по време на мача с Дженоа: “Искаме яснота”. 

“Имахме яснота, но не успяхме да завършим сделката в първата дата, така че се наложи да я отлагаме два пъти. Но искам да кажа категорично, че Милан не е сиропиталище. Може да е банално, но Винченцо Монтела е получил всичко, от което се нуждае. Заплатите се плащат навреме, токът все още не ни е спрях. 

Ако китайските инвеститори не дойдат, това няма да е вина на Берлускони. Той пък може да продължи да се грижи за Милан, както го е правил в последните 31 години. Ако те пристигнат до 7 април, ние ще ги посрещнем, но договорите се подписват от две страни”, каза Галиани.