Треньорът на Милан Винченцо Монтела даде заслуженото на предшественика си Синиша Михайлович за развитието на Джанлуиджи Донарума. 18-годишният вратар най-вероятно ще дебютира за Италия в утрешната контрола с Холандия, след като досега имаше два мача на пейката за “адзурите”. 

“Синиша заслужава много похвали, защото имаха куражът да заложи на едно 16-годишно хлапе, вместо на Диего Лопес. Пожелавам много късмет на Джидио, но съм сигурен, че той ще се справи по същия начин, както го прави и в Милан”, заяви Монтела. 

Треньорът на Милан коментира и сделката за закупуването на клуба. “Честно казано, не следя нещата много сериозно, защото ще изхабя много енергия. Ще видим какво ще стане. Бъдещето ми? Нека видим кои са собствениците, но аз имам договор и не се притеснявам за това”, каза още специалистът. 

Треньорът на Наполи Маурицио Сари спечели приза “Златната пейка” за най-добър треньор, а Моунтела разкри. “Гласувах за Еузебио, не защото ми е приятел, а защото прави страхотен сезон. Сари обаче също заслужава страхотни похвали”, каза още Монтела.