Германският национал Кристоф Крамер разкри, че е желан от Милан и добави, че още не може да забрави онзи отбор на „росонерите“, в който играеха Пирло, Зеедорф и Кафу.

Халфът на Борусия Мьонхенгладбах бе желан и от други италианския клубове преди време, но сега призна, че е впечатлен от идеята „Милан“.

„Често имаше интерес към мен от италиански клубове през последните години. Преди бяха Наполи и Ювентус, а сега Милан“, каза Крамер пред „Гадзета дело Спорт“. „Разбрах, че от Милан е имало запитване за мен, но честно казано, не мисля, че все още има преговори.

Казаха ми, че ще ме наблюдават в мача с Фиорентина във Флоренция, но не знам повече. За мен Милан и Берлускони вървят ръка за ръка. Не е лесно да си представиш Милан без Берлускони. Той е като сър Алекс Фъргюсън за Манчестър Юнайтед и Арсен Венгер за Арсенал. Всички те написаха славни глави в историята на клубовете си.

Знам, че Бирхов и Циге са играли за Милан и са печелили титли с клуба. Но честно казано, не съм ги гледал. Но няма как да забравя Милан на Пирло, Зеедорф и Кафу. Това бе откачен отбор“, каза още Крамер.