Мениджърът на Челси Антонио Конте остана доволен от футболистите на които даде шанс срещу Уотфорд при снощната победа с 4:3.

Специалистът направи цели 9 промени в сравнение с предишния мач на тима срещу Уест Бромич Албиън в който отборът стигна до успех, с който спечели и шампионската титла.

"Страхотно е, че спечелихме. Още повече, че направих много промени в състава ми за този мач. За тези играчи не бе лесно, защото много голяма част от тях не са играли от доста време, а сега получиха шанс за титулярно място", обяви той пред "Скай Спортс".

"Въпреки това обаче стояхме като отбор на терена и аз съм доволен, защото всеки един от тези футболисти се представи много добре. Беше страхотно също така, че празнувахме с нашите фенове титлата".

"Мисля, че това бе една велика вечер за нас. Защо ли? Празнувахме титлата с феновете и вкарахме четири гола на противника с много промени в състава. Е, да, допуснахме и три гола, но не всичко може да бъде перфектно. В крайна сметка спечелихме още един мач".

"Сега можем дори да достигнем до рекорд, ако успеем да победим Съндърланд в следващата ни среща. Така ще имаме 30 победи на сметката си във Висшата лига, а това е огромно постижение".