Стражът на Милан Джанлуиджи Донарума може да уволни агента си Мино Райола, тъй като импресариото и семейството на младока имат съвсем различни възгледи за бъдещето на стража, твърди "Медиясет Премиум".

18-годишният младок отказа да подпише новия договор, който му предложиха от Милан и който бе със заплата 5 милиона евро годишно, след като агентът обяви пред медиите за "мутренските" тактики на тима от Милано. 

През последните дни обаче лично хора от ръководството на клуба и треньора Винченцо Монтела посетиха семейството на футболиста в родния им град Кастеламаре ди Стабия и предприеха офанзива да убедят родителите на младока, че "Сан Сиро" е най-доброто място за него. 

Според последни информации Райола е бил бесен от този ход на "росонерите" и е изпратил своя братовчед Енцо в Полша, за да говори със самия страж, който в момента играе на европейското първенство за младежи. 

Самият Енцо се е очаквало да обяви на вратаря, че няма нови новини от Милан, но според гореспоменатата медия при такива противоречия между двете страни Мино може да бъде уволнен.

Преди няколко години по подобен начин той се опита да накара Марек Хамшик да напусне Наполи, но вместо това словакът си нае друг агент.