След продължаващите спекулации около бъдещето на Алексис Санчес и Месут Йозил, Арсенал е изправен пред угрозата да изпусне още една от звездите си. Става дума за централния бранител Лоран Косиелни.

По информация на британското издание Telegraph, от Милан са готови да продължат с изграждането на гръмка селекция с привличането на френския национал. "Росонерите" виждат в негово лице идеален партньор в защита за друг от новите в отбора – Матео Мусачио.

С несигурността около Санчес и Йозил, мениджърът на лондончани Арсен Венгер едва ли би останал доволен от какъвто и да е интерес към един от лидерите на тима. Под негово ръководство, френският бранител се превърна в един от най-добрите играчи на своя пост, като интерес към него проявяват още от Манчестър Сити и Байерн Мюнхен.

Все пак на този етап подобен трансфер изглежда силно спекулативен. За разлика от другите две звезди на тима, Косиелни има договор за още 3 години с "топчиите", а подобно на лондончани, Милан също ще брани честа си в Лига Европа през новия сезон.