Треньорът на Милан Винченцо Монтела заяви, че е сбъднал мечтата си това лято и искрено желае да изведе клуба отново сред петте най-големи тима в света. „Росонерите“ похарчиха повече от 200 млн. евро през лятото и взеха 10 нови играчи.

„Това е, и все още е, лятото на мечтите. Но най-хубавото е, че сбъднах мечтата си и въпреки всичко, не всичко е приключило. Може би броят на играчите, които взехме и сумите, които похарчихме, изглеждат леко стресиращи, но е факт, че клубът прави нещо невероятно.

Искахме да сме агресивни на пазара, за да скъсим изоставането си от Наполи. Но този отбор ще се развива с времето. Вярвам, че постепенно играчите ще се сработят помежду си. Надявам се аз да бъда човекът, който ще върне Милан сред най-добрите пет отбора в света“, заяви Монтела в интервю за „Гадзета дело Спорт“.

„Бонучи е страхотен професионалист. Не знам дали Ювентус е отслабен с тази продажба, но със сигурност ние се подсилихме много. Искам да задържа Нианг, но той трябва да се научи как да се държи. Нямам нищо против Мино Райола, не мисля, че и той има нещо срещу мен“, добави треньорът на Милан.