Супер агентът Жорже Мендеш е имал няколко срещи с Милан, за да дискутира евентуалните трансфери на трима свои клиенти. Става въпрос за Ренато Санчес, Диего Коста и Радамел Фалкао, които попадат в плановете на „росонерите“.

Според изданието 101greatgoals мениджърът на Кристиано Роналдо преговаря от известно време с Милан. Наскоро Ренато Санчес призна, че обмисля да напусне Байерн Мюнхен, тъй като не получава много шансове за изява от Карло Анчелоти.

„Не съм доволен от първата си година в Мюнхен. Разбира се, че искам да играя по-често. Искам нещата да се променят и да получава повече шансове за изява“, каза Санчес пред „Билд“.

„Милан е интересна опция и ако пристигне предложение, може да се договорим. Сега съм с Байерн в Китай, но ще видим какво ще се случи. Млад съм и искам да играя колкото се може повече. Мисля, че това ще се случи много повече в Милано, отколкото в Мюнхен“, каза още португалецът.

Коста също си търси нов отбор, след като остана излишен в Челси. Фалкао пък направи страхотен сезон в Монако, след като преди това се провали последователно в Манчестър Юнайтед и Челси.