Лукас Билия призна, че няма търпение да играе в дербито на Милано срещу Интер и добави, че съотборникът му Андре Силва ще бъде един от най-добрите нападатели в Европа. 

“Имах възможността да играя в Римското дерби, а сега се чувствам благодарен от това, че ще бъда част и от Миланското. Тези мачове са много важни и винаги най-важен е резултатът. Надяваме се да играем добре и да вземем трите точки. Ще бъде спектакъл. 

Трябва да играем с глад за победата, характер и да бъдем умни. Показахме добри неща срещу Рома, но се предадохме след гола тогава. Поради тази причина трябва да продължим да се развиваме”, каза Билия. 

Дербито пропуска Никола Калинич, който е контузен и се очаква Андре Силва да поведе атаката на “росонерите”. “Андре Силва е млад нападател, но той е невероятен играч. Той е зрял, има глава на раменете си и е истински професионалист. Нямам съмнение, че той ще бъде един от най-добрите нападатели в Европа и се надявам да направи дербито неговият си мач. 

Трябва да се притесняваме от Мауро Икарди, който е техният топ играч, но не бива да се концентрираме само към него, защото имат други качествени футболисти. Те обаче също трябва да се съобразят с нас”, каза Билия.