Треньорът на Милан Винченцо Монтела заяви, че е доволен от представянето на тима си, но гневен от резултата след загубата с 1:2 от Наполи. Лоренцо Инсинье и Пьотър Зиелински дадоха аванс за домакините, а в края Алесио Романьоли намали с красив гол от волен.

„Хареса ми представянето ни, тъй като показахме характер и си подавахме добре топката. Но е разочароващо, когато загубиш, а си заслужавал повече. Не бяхме достатъчно активни във финалната трета на терена, но и Наполи ни създаде доста проблеми. Доволен съм от представянето ни, но съм ядосан от резултата, след като играхме толкова добре.

Последните ни две загуби са от Ювентус и Наполи и разбира се, те са пред нас, но не сме отчаяни, защото има още много мачове. Показахме характер, израстване и съм доволен.

Благодаря на клуба, че вярва в мен и ме подкрепя. Изпитваме трудности заради класирането, но когато си върнем победната форма, нещата ще се подредят. Надявам се в следващите мачове да натрупаме повече точки.

Не сме отписали място в четворката. Оптимист съм и не знам защо. Мисля, че лошият период от сезона за нас мина и си мисля, че отборите пред нас няма винаги да печелят. Уверен съм в нашите играчи и в това, че ще подобрим представянето си и ще запишем по-добри резултати“, каза Монтела.