Милан - Аустрия Виена, двубой от Група "D" на Лига Европа, стадион "Сан Сиро", начало: 22:05 наше време.

Групата на Милан:

Вратари: A. Донарума, Д. Донарума, Сторари, 

Защитници: Антонели, Бонучи, Гомес, Мусакио, Родригес, 

Халфове: Запата, Билия, Бонавентура, Борини, Чалханоглу, Габия, Кеси, Локатели, Монтоливо, 

Нападатели: Кутроне, Калинич, Андре Силва

Прогноза на Gol.bg: 

Милан стартира по мечтан начин участието си в Лига Европа като регистрира две победи на старта на  битката в груповата фаза. Успехът им с 5:1 във Виена в първия кръг бе най-доброто им представяне в надпреварата и те ще се надяват отново да покажат добър футбол.

"Росонерите" загубиха дербито с Наполи на „Сан Паоло“ с 1:2 в събота и сега ще са повече от амбицирани да се представят силно. Италианците ще се опитат да се реваншират на своите фенове и отново ще търсят убедителен успех срещу доста по-скромния тим на Аустрия Виена.

Австрийците също не се представят на високо ниво този сезон. В техния шампионат се намират на шестата позиция от 10 отбора. В събота там допуснаха нова загуба, която бе с 2:3 от Адмира Вакер. Така вече 5 поредни кръга нямат успех.

В последния изигран двубой в Лига Европа Аустрия записа първа победа в групата, след като разби хърватския Риека с 4:1 като гост. Аустрия се издъни преди това у дома с този съперник като загуби с 1:3 и затова сега се намира в незавидно положение.

Прогноза: Милан - Аустрия Виена 2:0