Галерия

Легендата в мотоциклетизма Валентино Роси си намери майстора. И то не на пистата, а в живота. Доктора най-накрая се кротна и е на път да стане семеен мъж.

Роси се сгоди с моделката Линда Морсели. Двамата с Мис Италия 2006 са заедно от около четири години. Чарованата манекенка е най-дългата връзка на шампиона досега. Преди да я срещне Роси сменяше мацките като носни кърпички.

Годежът бе разкрит по време на галавечерята на "Ямаха" в Барселона. Двамата пристигнаха заедно, като моделката видимо сияеше. Тя се изпуснала относно радостната вест пред някои от присъстващите.

Валентино и Линда се запознават през 2008 година. Тогава Морсели печели конкурса Miss Eleganza. Той се провежда няколко дни преди Гран при на Сан Марино и Роси бил сред почетните гости. Все пак на двамата им трябват още няколко години, докато страстта припламне.

За задълбочаването на връзката им намекна самата Линда преди известно време. "Да кажем, че през следващите десет години искам син", така Морсели отговори на въпрос как вижда отношенията си с мотоциклетиста. Явно той разбрал намека на любимата си и е отправил мечтания от нея въпрос.