Най-новата звезда в НФЛ - Тим Тебоу, трупа все повече фенки. Куотърбекът на Денвър се оказа мъжът мечта за някои известни жени в САЩ.

Първа на опашката се нареди голямата звезда в ските Линдзи Вон, която преди няколко месеца се разведе със съпруга си Томас.

Американката имитира запазеното движение на Тебоу след победа в Световната купа по-рано през сезона, а медиите зад Океана обявиха, че двамата излизат заедно.

Новината не бе потвърдена нито от Вон, нито от футболиста. След церемонията за наградите ESPY, на която и двамата присъстваха, Линдзи обяви, че с удоволствие би излязла с Тебоу.



В последните дни се оказа, че Ким Кардашян също иска да има нещо с НФЛ звездата. Секс бомбата, която стана известна около брака и последвалия след само 72 дни развод с баскетболиста Крис Хъмфрис, се предложила на Тебоу.

Според близки на футболиста обаче Тим не иска и да чува за каквито и да е отношения с Кардашян, тъй като подозира, че красавицата ще го използва точно както използва и Хъмфрис.



"Той бе поласкан, но въпреки това не е заинтересован", твърдят близки до куотърбека.
Среща с Тебоу поиска и професионалната сърфистка Бетани Хамилтън. Според запознати сексапилната блондинка издирвала телефонния номер на футболиста и била готова на всичко да излезе с него.

Хамилтън е единствената от обожателките му, която няма развод зад гърба си.
Други медии зад Океана пък тръбят, че певицата Кейти Пери, която също изживя развод, искала да се види задължително с Тебоу.