Трикратният световен шампион във Формула 1 Себастиан Фетел може да се радва на членството си във фенклуба на Айнтрахт Франкфурт до живот.

На общото събрание на феновете на "орлите" Фетел бе приятно изненадан с наградата. Германският пилот се включи пряко от австрийския град Залцбург, след което му беше съобщена радостната вест.

Младокът благодари на ръководството на клуба и на всички привърженици, след което не скри и любовта си към елитния клуб от Франкфурт. "Момчетата се справят наистина супер през този сезон", каза пилотът.

Президентът на Айнтрахт Петер Фишер също бе едно от главните действащи лица на събранието: "Благодаря ви за всичко, което ни накарахте да изживеем този сезон на нашия стадион", обърна се босът към футболистите и треньорския щаб.

"Нямаме нищо против да зимуваме на пето място в Бундеслигата", завърши своето изказване Фишер преди едни от най-верните привърженици в германския футбол.

Финансовата картина за Айнтрахт обаче е далеч по-мрачна в сравнение с резултатите на терена.За сезон 2011/12 клубът е "на червено" с 2.9 милиона евро, като основната причина е изпадането от елита предходния сезон, когато Айнтрахт е загубил 11.1 милиона евро.