Съветникът на Иво Тонев в Левски - Иван Вуцов, направи любопитно изказване. Вуцов заяви, че причината "Газпром" да се насочи към клуба е Бойко Борисов.

Легендата на "сините" сега е притеснен, че руснаците ще се отдръпнат от Левски, след като Бойко Борисов вече не е на власт.

"Ясно е кой докара "Газпром" в Левски, но сега не се знае дали руснаците няма да се откажат от финансиране на клуба. Ако това се случи, ще е лошо за Левски, защото бутнахме нещо хубаво".

"С козметичен ремонт можехме да го подобрим. Не съм разговорял с никого по тази тема", заяви Вуцов пред "Канал 3".

"Много е важно какво ще се случи след изборите в България на 12 май. Тук искам да вметна, че Бойко Борисов заслужава уважение за това, което направи. Говоря за спорта, а не за строителството на магистрали", аргументира се Вуцов.

Съветникът на Иво Тонев обяви, че Станислав Ангелов правилно е бил отстранен от Левски, а също така посъветва националния селекционер Любослав Пенев да не пуска Емил Гъргоров-Бадема в предстоящия мач на трикольорите срещу Дания.

"Ако победим Дания, ще направим голяма крачка към бараж. Дори равен ни удоволетворява. Не е маловажно, че с Чехия ще играем като домакин".

"Що се отнася до срещата с Дания, това е мачът на годината за нас. Любо трябва да знае, че срещу тях с бадеми и фъстъци няма да стане. Трябват биткаджии", категоричен е Вуцов.

"Станислав започнал да става играещ треньор. Казва кой да играе, кой да се сменя. По-добре е такъв да го отстраниш. Направи ми лошо впечатление и поведението му след изваждането му от игра".

"Държи се като незаслужено обиден и наказан. А аз мисля, че той е заслужил решението, което взе Илиан. Ще поговоря с него, трябва да се промени", каза Вуцов.