Бранителят на ПСЖ Тиаго Силва отново флиртува с испанския Барселона, след като често е свързван с каталунците през последните две години.

Кариоката не изключва възможността един ден да облече фланелката на "блаугранас", въпреки че все още не е завършил първия си сезон в редиците на парижани. Утре Барса приема ПСЖ в 1/4-финална среща-реванш на ШЛ след равенство 2:2 в първия мач.

"Никога не трябва да затваряш вратата пред себе си, защото не знаеш какво ще се случи в бъдеще. Сега съм щастлив, но никога не знаеш какво ще се случи занапред", споделя Тиаго Силва пред вестник "Ел Мундо Депортиво" относно евентуално преминаване на стадион "Ноу Камп".

"Имаше разговори между Барселона и моя агент миналата година, но аз вече бях дал своята дума на спортния директор на ПСЖ Леонардо. Няма връщане назад, след като веднъж съм обещал нещо."

"Всеки има мечти. Аз следя Барселона още от дете, в този отбор бяха футболисти като Ромарио, Роналдо и Ривалдо."

"Дали имам клауза за откупуване? От скоро съм в тима и не мисля за това. Но всички знаем, че винаги може да се намери решение", завърши Силва, чийто договор с ПСЖ е до лятото на 2017 година.