Пирин Гоце Делчев - Левски, среща от 21-и кръг на "А" група, 16.00 ч., пряко в Gol.bg.

Групата за мача:

Вратари: Пламен Илиев, Михаил Иванов

Защитници: Нуно Пинто, Пламен Димов, Ромен Ели, Димитър Везалов, Орлин Старокин, Даниел Димов

Халфове и нападатели: Станислав Ангелов, Антонио Вутов, Христо Йовов, Роман Прохазка, Рене Михелич, Стефан Велев, Базил де Карвальо, Жоао Силва, Кристовао Рамос, Гари Родригес, Илиян Йорданов, Милен Василев

Контузени: Дъстли Мюлдер, Владо Гаджев

Наказани: няма

Вероятен състав: Илиев, Старокин, Везелов, Ели, Пинто, Даниел Димов, Йорданов, Ангелов, Карвальо, Родригес, Михелич

Прогноза: Отборът на Левски ще вземе лека и категорична победа, с която окончателно ще забрави поражението от Ботев и равенствата с Монтана и Черно море.

"Сините" ще се изкачат на първото място, ако вземат трите точки, след като утре Лудогорец гостува на ЦСКА.

Пирин са симпатичен отбор, разполагат с млади и талантливи футболисти, могат винаги да поднесат изненадата, но точно сега нямат потенциала на Левски, независимо от безкрайните проблеми на "сините" в защита.

Настроението при момчетата на Илиан Илиев трябва да е приповдигнато, след като удариха през уикенда Берое и също така продължават напред в турнира за Купата на България.

Пред Илиан Илиев не стоят сериозни въпросителни около състава. Единствено контузени са Дъстли Мюлдер и Владо Гаджев. Всички останали титуляри на Илиан са здрави и той ще може да разчита на тях.

Пирин все още не е спечелили нито един двубой срещу роден гранд, а и никога в историята си не са побеждавали "сините".

Тимът от Гоце Делчев пък съвсем няма да излезе като обречен срещу именития си съперник.
"Можем да измъкнем нещо. Цяла Югозападна България чака победа над класен съперник. Очакванията към нас рязко се повишиха след 1:1 срещу шампиона Лудогорец", коментира халфът на Пирин Петър Лазаров.

Левски си е Левски и ще вземе победата в този мач, като може любителите на залаганията да пробват ставката "над 2.5 гола".

Резултат: Пирин Гоце Делчев - Левски 1:3