Защитникът на Берое Ваня Джаферович се закани на Левски. Както е известно, "зелените" от Стара Загора приемат този уикенд "сините".

"Този полусезон е пълен провал за Берое. Очаквахме да спечелим повече точки. Затова трябва да се постараем да победим Левски. Това е единствената ни цел - трите точки."

"На стадиона ще дойдат много фенове и трябва да се опитаме за ги зарадваме. Левски играе трудно в Стара Загора. Надявам се така да бъде и в неделя", заяви бранителят.


"Получих тежка контузия и бях на крачка да се откажа от футбола. Добре, че бяха хората от Берое и Илиан Илиев, за да ми помогнат. Те ми казаха да дойда, за да опитам и ето, че сега нямам проблеми", добави Дзаферович.


Изпълнителният директор на Берое Васил Драголов също е оптимист преди срещата с Левски.

"Записахме неприятна загуба от Черно море, но вярвам, че момчетата ще се реваншират с една добра игра и победа срещу Левски".

"Има хора, които не се отнасят сериозно със ситуациите по време на мачовете и трябва много да си помислят. Не може така безотговорно да се отнасяме към ситуациите при сериозни мачове."


"Трябва бързо да се вдигне отбора. Трябва да излезем срещу Левски с друго лице и да играем доста по-добре, за да можем да вземем поне точката. Мисля, че този мач с Левски няма да го загубим и не трябва да го загубим", добави шефът.