Бившият футболист на Ливърпул Дитмар Хаман счита, че звездата на тима Луис Суарес струва повече от 70 милиона евро. В последно време медиите на Острова твърдят, че през януари испанският колос Реал Мадрид ще излезе с оферта за уругваеца, която ще е близка до тази сума.

"Не, тази сума в никакъв случай не е достатъчна. Мисля, че 65-70 милиона евро е сумата, която Ливърпул щеше да иска през лятото, но вижте как играе Луис в момента", заяви Хаман пред електронното издание Goal.com.

"изглежда, че той е щастлив. Няма как да играеш по такъв начин срещу Норич, ако не си щастлив. Очевидно Луис е много щастлив от мястото, където се намира в момента."

"Не мисля, че той ще си тръгне през януари. Според мен това не е опция. Ливърпул трябва да го задържи в редиците си, ако иска да завърши във финалната четворка."

"Ако клубът не завърши в Топ 4, тогава пред него ще стои възможността да напусне. Той дава най-доброто от себе си, за да класира Ливърпул в четворката."

"Ако отборът не се класира за Шампионската лига, ситуацията ще стане сходна с тази от лятото. Тогава той може би ще си тръгне. И не считам, че трябва да бъде обвиняван, ако иска да го стори."

"Ако Ливърпул не се класира за Шампионската лига, а Суарес иска да играе в надпреварата - тогава мисля, че има вероятност той да си тръгне", добави Хаман.