Защитникът на Манчестър Юнайтед Фил Джоунс определи предстоящата среща с Астън Вила като "голям мач", в който той и неговите съотборници излизат в търсене на задължителна победа, за да сложат край на черната си серия.

Юнайтед загуби последните си два домакински мача в първенството и събра скромните две точки в последните четири кръга. Така шампионите се отдалечиха на цели 13 пункта зад лидера Арсенал.

"Чака ни голям мач срещу Астън Вила. Ние трябва да оправим нещата в първенството, започвайки в неделя", сподели Джоунс, цитиран от "Скай спортс".

"Трябва да вземем трите точки. Казвали сме го и преди, но ние имахме две разочароващи седмици и се надявам сега да започнем да събираме точки."

"Вила е труден противник, но ние трябва да спечелим трите точки срещу тях. Това е мач за резултат и ние сме наясно. Досега не спечелихме толкова точки, колкото бихме искали и в неделя трябва да започнем да го правим."

"Донякъде позагубихме своята увереност, но сме професионалисти и трябва да си свършим работата. ние сме Манчестър Юнайтед, напрежението е налице преди всеки мач", добави Джоунс.