Вратарят на Ливърпул Симон Миньоле смята, че нападателите на тима Луис Суарес и Даниел Стъридж го правят още по-добър.

"Оставих труден месец зад гърба си, но всеки футболист има такива. Не винаги нещата се развиват по желания от теб начин и трябва да го приемеш", сподели белгийският страж пред вестник "Ливърпул Ехо".

"Не съм променил нищо. Просто се опитах да остана концентриран и да върша нещата, които се искат от мен. Като вратар се опитвам да помогна на отбора с каквото мога."

"Хубаво е да работиш с Луис Суарес и Даниел Стъридж всеки ден, защото това те прави по-добър вратар. Всички знаем какво умеят те двамата, те са невероятни."

"Виждам качествата им всеки ден на тренировките. Когато си лице в лице с класни нападатели като тях, можеш да научиш много неща."

"Все още има доста време до края на сезона, за да гледаме съперниците си. Трябва да погледнем самите себе си и да направим така, че да постигнем целите, които сме си поставили."

"Ще погледнем позитивите и негативите от мача с Уест Бромич и после ще мислим за следващия си двубой. За съжаление не успяхме да вземем трите точки, но все още сме на четвърта позиция", завърши Миньоле.