Световноизвестната британска музикална група Депеш Мод получи фланелки на Байерн Мюнхен от ръководството на клуба, съобщава официалният сайт на баварците в интернет.

Преди няколко дни синт поп групата имаше концерт в германския град Дрезден. Оказа се, че един от членовете на бандата е голям почитател на Байерн Мюнхен. Става дума за Андрю Флетчър (най-вдясно на снимката).

Флетчър получи специално фланелката на Марио Гьотце (№19), който е любимият му футболист в състава на мюнхенци.

Фронтменът на групата Дейвид Геън (вляво на снимката) получи фланелката на Бастиан Швайнщайгер (№31). От Байерн обясниха, че един лидер може да носи фланелка само на друг лидер...

Китаристът Мартин Гор, който е автор на голяма част от песните на групата, се радва на фланелката на Франк Рибери (№7). Баварците му пожелаха той да продължи с "гениалните моменти", също както го прави френското крило по фланга.

"Байерн Мюнхен - какъв велик клуб", не скри вълнението си мениджърът на Демеш Мод Джонатан Кеслер, който вече е горд собственик на екипа на Филип Лам. На всички фланелки има подписи и специални пожелания на футболистите на Байерн.