Защитникът на Ливърпул Джон Фланаган счита, че в момента тимът разполага с най-атомното нападение в цяла Европа. Само Стъридж и Суарес имат общо 42 гола. Цели 15 отбора във Висшата лига имат по-малко за целия сезон.

"Когато Суарес, Стъридж и Стърлинг водят атаката, няма как да намериш по-добро нападение. Мисля, че в момента те са най-добрите в Европа", сподели Фланаган, цитиран в официалния сайт на клуба.

"Ние вкарваме голове и всичко върви добре. Ние знаем, че ще вкараме гол, имайки предвид силата ни в атака. Концентрирани сме върху всеки следващ мач и се надявам да продължим по същия начин. Все още сме близо до върха и ако останем там 5-6 кръга преди края, тогава имаме своите шансове. "

"В началото на сезона целта ни беше място в Топ 4. Сега вървим доста добре и ако натиснем, можем да постигнем нещо повече. Нашият прогрес е изненада и нашата увереност е голяма. Вкарваме голове и печелим мачовете си."

"Суарес го виждам какво прави всеки ден на тренировките, той е играч от най-висока световна класа. Той и Стиви (б.р. Джерард) са най-добрите, с които съм играл. Луис има глад за игра на всяка тренировка, той е брилянтен."

"Джордан Хендерсън и Рахим Стърлинг са най-добрите футболисти на своите постове този сезон във Висшата лига. Рахим е изключителен, също и Джордан. И двамата заслужават да отидат на световното първенство", добави Фланаган.