Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс сподели, че не се чувства изоставен от Луис Суарес, който реши да премине в Барселона. В същото време специалистът наблегна, че Ливърпул е по-голям от всеки един футболист, който носи фланелката на отбора.

"Луис не е изоставил нито мен, нито клуба. Той даде всичко от себе си за Ливърпул. Имаше някои проблеми, но те останаха в миналото. Той беше брилянтен с екипа на тима. винаги ще гледам на него като на добър човек, като на добър приятел", заяви Брендън Роджърс на пресконференция в САЩ.

"Жалко е, че Суарес вече не е част от Ливърпул, но клубът е по-голям от всеки един отделен футболист. Ние ще продължим да вървим напред без Луис. Наистина сме развълнувани преди началото на новия сезон. Класирахме се за Шампионската лига и взехме доста добри футболисти. Надявам се, че нашият прогрес ще продължи."

"Със Стивън Джерард си говорихме много за решението му да спре с националния отбор. Зная колко много значи за него да бъде капитан на родината си.  Той беше чудесен капитан на Англия. Но Ливърпул е всичко за него и без съмнение отказването му от международните мачове означава, че той ще бъде по-свеж за Ливърпул", добави Брендън Роджърс.