Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс увери, че няма да пришпорва завръщането на Адам Лалана.

Както е известно, новата покупка на "мърсисайдци" получи контузия в коляното и ще бъде извън игра между четири и шест седмици, като по всяка вероятност той няма да играе в първите три шампионатни срещи на тима си за новия сезон - срещу бившия си отбор Саутхямптън, Манчестър Сити и Тотнъм.

"Разбира се, че беше много разочароващо, когато разбрахме за травмата. Навярно Адам ще отсъства между четири и шест седмици", сподели Роджърс на пресконференция.

"Той изглеждаше фантастично по време на тренировките. Получи контузията на сравнително леко упражнение, без какъвто и да е натиск."

"Ние се надяваме, че Лалана ще се завърне сравнително бързо в игра, но няма да избързваме. Той е фантастичен футболист и ние имаме нужда от него, но да бъде във форма, защото ни чака дълъг сезон."

"Ние свършихме ужасно много работа в намирането на играчи, които биха паснали на тима, които биха продължили прогреса ни."

"Но както казах преди това, аз не коментирам даден футболист, докато не подпишем с него. Едва след като привлечем някого, мога да говоря за него", добави Роджърс по повод евентуалните нови попълнения Лоик Реми и Деян Ловрен.