Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че отборът му ще вземе точки от някой, от грандовете, в груповата фаза на Шампионската лига.

Разградчани се паднаха в група с тимовете на Реал Мадрид, Ливърпул и Базел, като тимът логично е абсолютен аутсайдер в своята група.

„Мисля, че ние ще вземем точки от някой от отборите, не мога да кажа от кой”, коментира веднага след жребия за групите на Шампионската лига старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев. 

"Целият отбор гледаше жребия и с нетърпение очаквахме кой отбор ще ни се падне. Аз трябва да ви кажа, че съм доволен от жребия и като коментар бих казал, че Реал Мадрид ще взриви България и ще можем на живо да го гледат много хора и това го направи Лудогорец. Знам силата на Ливърпул и на Базел, който беше наш съперник. Мисля, че ние ще вземем точки от някой от отборите, не мога да кажа от кой”, каза Дерменджиев пред Би Ти Ви Екшън.

„Ние имаме много сериозен екип в това отношение и още тази вечер ще бъде разпределен кой къде ще ходи, но бъдете сигурни, че ние ще имаме абсолютно пълна информация, както е било винаги.”
 
„Тази системност в отбора си продължава, независимо от нивото и какво е постигнато. Така стават успехите. Играчите са наясно с това.”
 
Дерменджиев си пожела първият мач да не бъде срещу актуалния европейски шампион, както се очертава, за да може да използва пълния си състав.
 
„Не искам първия мач да е Реал Мадрид и искам целият отбор да играе срещу тях, да няма наказания.”
 
„Във футбола всичко е възможно, но ние трупаме и коефициент, мисля, че следващата година ще бъдем поставени вече, реално.”
 
Лудогорец ще има нови попълнения през зимата, анонсира Дерменджиев.
 
„Ние имаме звено, което освен с разузнаване, се наблюдават и футболисти. Нивото на Лудогоорец винаги ще се вдига, затова и конкуренцията е толкова силна и вероятно на зима ще има нови футболисти. Наблюдаваме футболисти, които да са с характер, манталитет и близо до стила на отбора”, завърши Дерменджиев.