Треньорът на Барселона Луис Енрике изрази задоволството си от помощта на младите футболисти. Вчера талантът Сандро Рамирес стана герой за тима си, вкарвайки единствения гол при победата с 1:0 над Виляреал.

"Много съм доволен от всичко, след пристигането ми в Барса. Ние трябва да подобрим доста неща, но начинът, по който моите играчи реагират е зашеметяващ", каза Енрике, цитиран в официалната страница на клуба.

"Все още е доста рано, но има много причина да съм оптимистично настроен. Много съм доволен, виждайки как младите футболисти ни помагат толкова много. Радвам се за Сандро и сме доволни от здравата работа, която младите играчи вършат."

"Състоянието на игрището не помагаше и на двата отбора, когато се стигаше до стрелба. И двата отбора излязоха на терена, за да играят футбол."

"Виляреал знаеше как да се отбранява, но също създаваше и много опасни атаки. Този резултат ще ни бъде в голяма полза, особено от начина, по който се стигна до него."

"Ако успеем бързо да сменяме посоката на игра, нашите съперници ще страдат, защото ще се изморят да гонят топката. Това е страхотен резултат, защото няма да има много отбори, които да печелят на Ел Мадригал."

"Това беше доста вълнуващ за наблюдаване мач. Атаките се редуваха и пред двете врати, като и двата отбора имаха своите възможности", допълни Енрике.