Монтана - ЦСКА, среща от 1/16-финалите на турнира за Купата на България, стадион "Огоста", 16:00 часа. Пряко в Gol.bg:

Групата на ЦСКА за мача: Анатоли Господинов, Якуб Дивиш, Сендрино Мисиджан, Пламен Крачунов, Тони Силва, Борис Галчев, Неманя Милисавлевич, Орелиен Жоаким, Серджиу Буш, Апостол Попов, Луис Карлос Соарес, Венцислав Василев, Еденилсон Бергонси, Маркиньос, Кристиан Супусепа, Денис Причиненко, Марин Оршулич, Жуан Фелипе, Антон Карачанаков, Тончи Кукоч.

Прогноза на Gol.bg:
Един срещу друг се изправят лидерите в "А" и "Б" група, като мачът със сигурност може да бъде труден за гостите, тъй като Монтана е отбор с добри качества и отново се стреми да влезе в родния елит.

Треньорът на "Червените" Стойчо Младенов няма да може да разчита за днешния мач на контузения капитан на отбора Валентин Илиев, както и на наказаните Александър Тунчев и Стивън Сънди.

Това обаче ще позволи на отбора да има нова двойка централни защитници, като почти сигурно Апостол Попов ще бъде върнат от своя наставник в центъра на отбраната и ще си партнира с някой измежду Денис Причиненко и Пламен Крачунов.

Гостите принципно са абсолютен фаворит за победата в този мач и трябва да стане някаква изненада, за да изпуснат класирането за следващата фаза днес.

Екзекутора планира да заложи на титулярите си в днешния мач, предвид факта, че Монтана не е слаб отбор. 

Противникът на ЦСКА е лидер в "Б" група с актив от 6 победи и 1 загуба след първите 7 кръга, като води с 2 точки пред втория в класирането Пирин.

ЦСКА от своя страна също е лидер в класирането, но в "А" група, след 6 победи, 2 ремита и 1 загуба за 9 мача.

Нашата прогноза за този двубой е успех за гостите с два гола.

Резултат: Монтана - ЦСКА 0:2