Нападателят на Интер Мауро Икарди обяви, че за него ще бъде голямо удоволствие, ако поднови договора си с тима.

Той също така отбеляза, че отборът ще се поучи от грешките си срещу Каляри. През уикенда "Нерадзурите" загубиха по разгромен начин с 1:4 на свой терен от сардинци.

Говори се усилено, че младокът преговаря с отбора за нов договор и той обяви, че с радост би подписал такъв.

Запитан за ситуацията около евентуален нов договор, Икарди обяви, че агентът му се занимава с тези неща и той още не знае кога и дали ще преподпише.

"Честно казано не знам нищо, агентът ми се занимава с тези неща. Обади ли ми се, аз просто трябва само да подпиша. Дали ще бъда щастлив да преподпиша с Интер? Да, ако агентът ми се обади и ми каже, че ще подновя договора си, тогава аз ще бъда много щастлив", каза той на пресконференцията преди утрешния мач срещу Карабах.

"Когато напуснах Сампдория, за да премина в Интер, аз знаех, че идвам в един страхотен отбор. Щастлив съм тук, определено. Логично е, че всички ние искаме да играем. За мен е радост да играя както с Освалдо, така и с Паласио. Всички ние съжаляваме за тежката загуба от Каляри, но това от една страна ни помогна да работим по-добре. Това бе грешка, която се надявам да отстраним и да не се повтаря отново", добави той.