Треньорът на Интер Валтер Мадзари е категоричен, че отборът си е научил урока от тежката загуба с 1:4 от Каляри в Калчото и подчерта, че е убеден в това, че отборът ще демонстрира различна игра срещу Карабах в Лига Европа.

Утре "Нерадзурите" ще се изправят срещу азербайджанския тим в мач от втория по сила европейски турнир, като тимът ще гони на всяка цена успеха.

"Опитваме се да намерим точния баланс. Това не бе Интер, що се касае до мача с Каляри. Аз не вярвам, че играем така. Ако ме следвате от първия ден ще знаете, че аз винаги реагирам по определен начин. Момчетата са много разочаровани от разгромната загуба на тима от Каляри, аз също. Опитваме се да разберем какво се е объркало", обясни Мадзари на пресконференцията преди мача.

"Аз лично направих някои грешки в преценката си за интензивността на мачовете. Утре срещу нас ще имаме различен противник от гледна точка на турнира в който играем. Ще видим срещу Карабах, че можем да играем футбол".

"Все пак обаче не трябва да забравяме, че ние сме в процес на градене на силен отбор. Това довежда до сблъскване с някои трудности. Мачът срещу Каляри бе много лош във всяко едно отношение".

"Имаше някои недорзумения честно казано. Някои от момчетата признаха за умора. Обикновено, когато има проблем, ние винаги го обсъждаме. Ако бях разбрал за това по-рано, може би щетите нямаше да са толкова големи", завърши той.