Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини обяви, че Самир Насри ще се завърне в игра за утрешния мач от турнира за Купата на Лигата срещу Нюкасъл.

Той съответно ще бъде на линия и за дербито на Манчестър през уикенда, но новините около състоянието на Франк Лампард не са оптимистични и той със сигурност ще пропусна мача утре, а вероятно и мача с Манчестър Юнайтед.

Насри иначе бе извън терените през последните седмици заради oперация, която му бе направена заради травма в слабините.

"Самир тренира нормално с отбора и ще бъде в групата за утрешния мач с Нюкасъл", обяви Мануел Пелегрини на пресконференцията преди сблъсъка.

"Франк Лампард обаче е аут, всички останали играчи са здрави и ще бъдат включени в групата за мача утре. Не мисля, че Франки ще бъде готов и за мача с Юнайтед през уикенда, но може би ще бъде вече на линия през следващата седмица".

"За клуб като нашия е много важно да печели трофеи и това е причината поради която се опитваме да спечелим всички четири турнирa в които участваме".

"Втълпявам на играчите такъв манталитет според който трябва да печелим всеки един мач в който играем. Ако питате мен, аз бих предпочел да спечелим Висшата лига, но това не означава, че не искам да спечелим трофей като "Кепитъл Уан Къп", завърши той.