Капитанът на националния отбор Ивелин Попов си е правил скандална гавра с един от масажистите на представителния тим, пише "Меридиан мач".

Става въпрос за служител, който преди това е работил в Левски, а от няколко години е част от националния тим. Въпросната гавра е станала на един от последните лагери на представителния ни тим.

Нападателят на Кубан уплътнявал свободното си време по лагерите, като привиквал клетника и го карал да прави лицеви опори пред останалите футболисти.

Той тормозел представителя на лекарския щаб, заставяйки го под една или друга форма да върши и уронващи престижа неща, които са типични за казармата. В безпомощността си въпросният масажист е потърсил помощ от бившия капитан на националите Стилиян Петров. Двамата са в близки отношения от съвместния им период по време на лагерите на "А" тима.

След като се оплакал на легендата, Стилиян взел нещата в свои ръце. Той лично се обадил на Попов и здраво го скастрил заради своеволията му. Ивелин обещал да спре да тормози масажиста и засега удържал на думата си.

Според последни информации и Любослав Пенев бил наясно със своеволията на капитана. Иначе това е едно от многото прегрешения на Попето, заради които повечето от членовете на Изпълкома на БФС са взели решение звездата да бъде изхвърлен до живот от националния отбор. Както е известно, чашата преля след мача с Малта (1:1), когато, вместо да поеме отговорност за слабата игра на нашия отбор, той избяга от медиите.