В предаването Резултат тази седмица ще ви покажем:

Лудогорец постигна поредния си исторически успех. Шампионът на България преодоля груповата фаза на Лига Европа още преди да е изиграл последните си два мача.

Разградчани продължиха серията си без поражение и при домакинството си на украинския Черноморец Одеса, завършвайки наравно 1:1 пред около 8 хиляди привърженици на националния стадион Васил Левски. Очаквайте коментарите след двубоя на основните действащи лица.

Левски представи емблемата за 100-годишнината на клуба. На тържеството присъстваха Константин Баждеков,  председателят на спортния клуб Стоян Хранов, както и министърът на културата Петър Стоянович и част от легендите на "сините". Емблемата е изработена от една от най-големите компании у нас в областта на дизайна. Логото ще бъде използвано върху екипите на всички отбори на СК Левски през юбилейния сезон.

В предаването още: Историческа титла от турнир на Ей Ти Пи беляза най-успешния сезон в кариерата на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Очаквайте оценката на Гришо за представянето му и какви са следващите цели на 22-годишният хасковлия, който вече е номер 23 в света.

Не пропускайте тези и други теми от света на спорта в Резултат тази неделя – точно в 11!