Голямата звезда в атаката на Ювентус Карлос Тевес обяви, че се намира във формата на живота си, след като успя да вкара своя гол номер 11 през сезона срещу Лацио.

30-годишният аржентинец впечатлява с представянето си през сезона и призна след мача, че просто няма как да бъде по-щастлив от формата си в момента.

"Играя за велик отбор и съм щастлив, че мога да играя моя футбол и да давам всичко от себе си на терена. Съгласен съм, че се намирам в най-добрата форма, в която някога съм бил", призна той пред "Скай Италия".

Изгнанието на Карлитос в националния отбор на Аржентина приключи наскоро и той отново бе върнат в редиците на представителния тим, на своята родина. 

Освен това той сподели, че се радва от факта, че отборът му не е повторил грешката си срещу Сасуоло, която бе след предишната международна пауза и отборът стигна само до реми срещу слабака.

"Честно казано очаквах този спектакъл, въпреки че това ни бе първи мач след международната пауза. Не можехме просто да си позволим грешката, която допуснахме последния път срещу Сасуоло".

"Сега ни предстои мач с Малмьо. Ако обаче играем така, както играхме срещу Парма и Лацио, ще бъде много трудно някой да ни победи", каза той.